عسل اکالیپتوس
توضیحات:
-
عسل اکالیپتوس از زنبورهای عسل گرده افشانی شکوفه های درخت اکالیپتوس و گاهی جمع آوری عسل موجود در پوست این درختان تولید می شود.
رنگ آن متوسط تیره است و ممکن است دارای رنگ قرمز باشد. مشخص شده است که رنگ عسل اکالیپتوس تیره تر است ، رنگ مایل به قرمز آن بیشتر مشخص می شود. می تواند از ترش تا شیرین متغیر باشد و بهتر است به صورت خام ، بدون فیلتر و بدون گرم مصرف شود.
عسل اکالیپتوس از کجا می آید؟
انواع زیادی از درختان اکالیپتوس در سراسر جهان از مناطق گرمسیری تا مناطق معتدل یافت می شوند. تقریباً در هر نقطه ای که می توان آن را یافت ، به عنوان منبع شهد و گرده عسل شناخته می شود. در سطح جهانی ، بیشتر عسل اکالیپتوس تجاری موجود از استرالیا و آفریقای جنوبی می آید.
در ایالات متحده ، عسل اکالیپتوس از ایالت کالیفرنیا می آید که در آن بیش از 500 زیرگونه مختلف گیاه پرورش داده می شود. تنوع اکالیپتوس رشد یافته در ایالت به این معنی است که برخی از گونه ها تقریباً در هر زمان از سال شکوفا می شوند. بیشترین جریان شهد در زمستان و بهار رخ می دهد.
زنبورها چگونه عسل اکالیپتوس تولید می کنند؟
به منظور تولید عسل اکالیپتوس ، زنبورهای عسل عمدتا شکوفه درخت اکالیپتوس را گرده افشانی می کنند.
علاوه بر جمع آوری شهد در شکوفه ، زنبورهای عسل عسل را از پوست درختان اکالیپتوس علوفه می کنند.
نسبت دقیق شکوفه به عسل متفاوت است اما شکوفه همیشه منبع غالب در عسل اکالیپتوس خواهد بود. این به دلیل تولید شهد وسیع گیاه است.
لحظه ای که زنبور عسل شهد اکالیپتوس را از شکوفه جمع آوری می کند ، با آنزیمی در دهان زنبورها مخلوط می شود. خود آنزیم در غیر اینصورت به نام اینورتاز یا "آنزیم زنبور عسل" شناخته می شود که از غدد زنبور عسل ترشح می شود.
زنبور عسل در حال برداشت شهد از آدامس قرمز رودخانه بلند غرب استرالیا (Eucalyptus Camaldulensis)
هنگامی که زنبورهای عسل به کندو باز می گردند ، شهد را که بین دهان خود جمع کرده اند می گذارند و شهد را با "آنزیم زنبور عسل" مخلوط می کنند و مقدار آب را کاهش می دهند و شهد را به عسل تبدیل می کنند.
سپس آنها عسل اکالیپتوس را در سلولهای مومی قرار می دهند ، اما در این مرحله مقدار آب بسیار زیاد خواهد بود. به منظور کاهش میزان آب ، زنبورهای عسل بالهای خود را در بالای سلول مومی تکان می دهند. با این کار مقداری از آب را تبخیر می کنند.
پس از اتمام فرآیند ، عسل اکالیپتوس دارای محتوای آب تقریباً زیر 20 است. سپس روی آن بسته می شود و زنبورهای عسل این روند را دوباره تکرار می کنند. شرایط محلی بر تولید شهد گیاهان اکالیپتوس تأثیر می گذارد ، اما سن درختان عامل اصلی است. جنگل های اکالیپتوس بالغ 10 برابر مزارع جوان را تولید می کنند.
یک کندوی قوی می تواند بین 40 تا 120 پوند عسل از اکالیپتوس تولید کند. همچنین معمول است که یک نگهدارنده چندین پوند گرده اضافی سبز روشن را برداشت کند.
بهترین محیط برای تولید عسل اکالیپتوس
همه مکانهایی که مقدار قابل توجهی عسل اکالیپتوس تولید می کنند از نظر جغرافیا ، آب و هوا و شرایط خاک دارای برخی ویژگی های مشترک هستند. مناطق ساحلی مرکزی و جنوبی کالیفرنیا ، منطقه مدیترانه و مناطق معتدل در استرالیا همگی برای پرورش اکالیپتوس ایده آل هستند و به همین دلیل برای تولید عسل اکالیپتوس استثنایی هستند.
اما فراتر از شرایط مورد نیاز برای تولید شهد زیاد از گیاهان اکالیپتوس ، شما همچنین باید طعم ، رنگ و ویژگی های رایحه ای را که یک منطقه ارائه می دهد ، در نظر بگیرید. همانطور که مناطق مختلف قهوه ، تنباکو یا شراب با کیفیت منحصر به فرد تولید می کنند - مکان نیز روی کیفیت عسل خاصی تأثیر می گذارد.
بسته به منطقه ، طعم ممکن است در نواحی خاکی ، منتول و شیرینی متغیر باشد. عسل اکالیپتوس مطمئناً یکی از گونه هایی است که منشاء اهمیت دارد.
بهترین اکالیپتوس برای زنبورهای عسل
بهترین درختان اکالیپتوس برای زنبورهای عسل درختانی هستند که بیشترین گرده و بیشترین جریان شهد را تولید کنند. به همین دلیل ، جنگل های قدیمی رشد کرده Eucalyptus globulus مفیدترین هستند.
متخصصان واقعی عسل اکالیپتوس ترجیح می دهند تراریو را به عسل یک منطقه خاص ترجیح دهند ، اما به نظر می رسد زنبورهای عسل اکالیپتوس را بدون توجه به منطقه جغرافیایی که درختان در آن یافت می شوند ، دوست دارند.
فواید عسل اکالیپتوس چیست؟
سود شرح علائم سرماخوردگی و آنفولانزا را برطرف می کند به دلیل خاصیت ضد باکتریایی و ضد التهابی طبیعی تنظیم سیستم ایمنی به درمان عفونت های تنفسی و سایر عفونت ها کمک می کند. فعالیت سیستم ایمنی را افزایش می دهد عفونت های مجاری ادراری را برطرف می کند از رشد باکتریها جلوگیری می کند (استافیلوکوکوس اورئوس ، اشرشیاکلی) التهاب را کاهش می دهد اثرات خفیفی که به طور قابل توجهی بین دسته ها متفاوت است فعالیت آنتی اکسیدانی قوی حاوی پلی فنول ها و فلاونوئیدها فعالیت ضد سرطان حاوی تریستین اختلالات گوارشی را درمان می کند یبوست و ورم معده را برطرف می کند عسل اکالیپتوس به عنوان ضد عفونی کننده
عسل اکالیپتوس دارای خواص ضد باکتریایی و ضد میکروبی طبیعی است. به طور معمول دارای سطح بالایی از پراکسید هیدروژن و همچنین رطوبت کم و سطح pH پایین است. این امر در جلوگیری از گسترش باکتری ها ، کاهش تعداد باکتری ها در محل عفونت و سرعت بخشیدن به زمان بهبود و بهبود زخم ، استثنایی است.
سایر خواص عسل اکالیپتوس
عسل اکالیپتوس به طور موضعی برای درمان و التیام زخم ها ، زخم ها ، سوختگی ها ، بریدگی ها ، سایش و زخم ها استفاده می شود. همچنین نشان داده شده است که بر روی نیش حشرات و نیش آنها موثر است. برای تسکین روماتیسم ، کمر ، پیچ خوردگی ، سفتی ، درد ، فیبروز و درد عصبی شناخته شده است.
عسل اکالیپتوس همچنین در رفع گرفتگی بینی و سرفه و به عنوان یک خلط آور م effectiveثر است.
اعتقاد بر این است که در مبارزه با بی خوابی مثر است. شواهد حدیثی وجود دارد که نشان می دهد می تواند آب مروارید را درمان یا درمان کند ، اما هیچ مطالعه ای شواهدی برای اثبات این ادعاها ارائه نکرده است.
عسل اکالیپتوس در مقابل عسل معمولی
از آنجا که عسل اکالیپتوس به طور معمول برای فروش به شکل خام تولید و بسته بندی می شود ، کاربران همه مزایایی را که با گرده زنبور اکالیپتوس همراه است دریافت می کنند. از جمله مهمترین مزایای سلامت گرده زنبور اکالیپتوس می توان به توقف سرفه و تسکین علائم تنفسی اشاره کرد. تصور می شود که عفونت های ادراری را نیز درمان می کند.
گرده زنبور عسل اکالیپتوس می تواند به صورت موضعی به عنوان ضد عفونی کننده و برای درمان و جلوگیری از آکنه و شوره سر مورد استفاده قرار گیرد. این سیستم ایمنی را تقویت می کند و همچنین برای درمان دردهای روماتیسمی ، التهاب عصب ، سفتی عضلات و میگرن فوایدی دارد.
چه زمانی باید از عسل اکالیپتوس اجتناب کنید؟
از آنجا که عسل اکالیپتوس تقریباً همیشه به صورت خام فروخته می شود ، هرکسی که به گرده گیاه اکالیپتوس حساسیت دارد ، باید همیشه از این عسل اجتناب کند. مانند همه عسل ، عسل اکالیپتوس حاوی اسپور بوتولیسم است. این موارد می تواند برای نوزادان زیر 1 سال کشنده باشد.
به همین دلیل ، به نوزادان و زنان باردار یا شیرده توصیه می شود از خوردن عسل خودداری کنند. علاوه بر این نگرانی ها ، این اجماع وجود دارد که روغن اکالیپتوس برای بچه های متولد نشده مضر است. به همین دلیل ، برای زنان باردار اجتناب از این تنوع بسیار مهمتر است.
آیا می توانید زیاد عسل اکالیپتوس بخورید؟
وجود سینئول یا اکالیپتول برای افرادی که عسل اکالیپتوس مصرف می کنند ، نگرانی دارد. این ترکیبی است که مشخصات معطر روغن اکالیپتوس را تأمین می کند و هنگامی که به مقدار زیاد بلعیده شود ، دارای اثرات سمی است.
ممکن است برخی از این ترکیب از طریق گرده و شهد به عسل اکالیپتوس راه پیدا کند. به احتمال زیاد این عسل همراه با آثار روغن طبیعی که توسط زنبورهایی که در حال برداشتن عسل شیرین درختان هستند برداشت می کند ، وارد عسل می شود.
اثرات بیش از حد سینئول می تواند زندگی را تهدید کند. علائم شامل تهوع ، استفراغ ، اسهال ، افسردگی سیستم عصبی مرکزی ، فشار خون پایین ، فروپاشی و کما است.
کودکان ، افراد مسن و دیابتی ها در معرض خطر خاصی هستند و حتی یک قطره روغن نیز می تواند منجر به این علائم شود.
آیا اکالیپتوس عسل گیاهی است؟
انجمن وگان عسل را گیاهی نمی داند ، این شامل عسل گل ذرت می شود. آنها معتقدند چون برخی از پرورش دهندگان عسل هنگام برداشت عسل را جایگزین قند می کنند ، طبیعتاً فاقد ریز مغذی های ضروری عسل خواهد بود ، بنابراین برای زنبورهای عسل مضر است.
علاوه بر این ، آنها معتقدند که در زنبورداری معمولی ، زنبورهای عسل به طور خاص برای افزایش بهره وری پرورش داده می شوند. که آنها معتقدند منجر به تنگ شدن مجموعه ژنی جمعیت و افزایش حساسیت به بیماری ها و مرگ های بزرگ می شود.
آنها همچنین بر این باورند که بسیاری از پرورش دهندگان عسل کندوهای خود را پس از برداشت خرد کرده و بال ملکه زنبورها را محکم می زنند تا از خروج آنها جلوگیری کرده و مستعمره جدیدی ایجاد کنند. بنابراین انجمن وگان عسل را گیاهخوار نمی داند. البته ، این امر مانع از آن نمی شود که برخی از گیاهخواران اگر عسل خود را از منابع معتبری تهیه می کنند که موارد فوق را رعایت نمی کنند ، جریمه آن است.
عسل اکالیپتوس برای چه مواردی استفاده می شود؟
بسیاری از مردم هنگام افزودن عسل اکالیپتوس به یک نوشیدنی داغ یا پخش آن روی محصولات نان از طعم آن لذت می برند. برخی دیگر از عسل اکالیپتوس به عنوان مکمل غذایی استفاده می کنند و آن را مستقیم مصرف می کنند. به طور معمول ، کاربران یک قاشق غذاخوری عسل را سه تا چهار بار در روز مصرف می کنند.
همچنین می تواند به عنوان یک درمان موضعی برای بیماری های پوستی یا به عنوان یک ضد عفونی کننده موضعی استفاده شود.